One Direction - Best Song Ever

Britsko - írska chlapčenská hudobná skupina ONE DIRECTION prekonala so svojim videoklipom ku songu "Best Song Ever" rekord youtube v počte pozretí za 24 hodín
 
 Best Song Ever - One Direction , musicbox
 
Britsko - írska chlapčenská hudobná skupina je účastník speváckej súťaže X- Factor, ktorým sa ako jednej z mála skupín účastníkov takýchto súťaží podarilo "urobiť úspech". Zaujímavosťou je, že každý z členov tejto kapely sa pokúsil presadiť v tejto súťaži individuálne, ale neúspešne. Porotkyni Nicole Scherzingerovej sa podarilo presadiť nápad uroiť z týchto chalanov skupinu. Ich mentorom sa stal Simon Cowell. Nakoniec sa im nepodarilo napriek neskutočným výkonom vyhrať túto súťaž - skončili tretí. Ale sám Cowell povedal, že toto je začiatok One Direction - a mal pravdu. Odvtedy súkajú chalani jeden hit za druhým. Už so svojím debutovým singlom "What Makes You Beaitiful" sa umiestnili v hitparáde UK Singles Chart na prvom mieste. Od tej doby sa im podarilo vydať už dva albumy : Up All Night Tour, a Take Me Home Tour. Na každom z nich nájdete hity, ktoré ste určite počuli v rádiách a nájdete ich aj v našich  musicboxoch. Ako prvej britskej skupine sa im podarilo už po úvodnom týždni predaja ich debutového albumu dostať na čelo amerického rebríčka Bilboard 200. Čiže - úspech aj v amerike, čo nie je pre britov úplne samozrejmá záležitosť.
 V posledných dňoch má táto chlapčenská skupina na konte nový rekord a to s ich videom ku skladbe "Best Song Ever". Na ich oficiálnom kanáli VEVO tento videoklip prekonal hranicu 10,9 milióna pozretí za 24 hodín. Tento song je promoskladbou k pripravovanému filmu o kapele This Is Us.

Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky