Justin Timberlake - Man of the Woods

Nový, podľa slov Justina osobnejší album Man of the Woods sa dostane na trh už o necelý mesiac, a to 2. februára. Album by mal byť zaujímavým prienikom popu a akustických žánrov ako folk, country či blues. Pred dvomi dňami zverejnil 36-ročný rodák z Memphisu prvý singel z očakávanej nahrávky.

Americký spevák a herec Justin Timberlake oznámil vydanie albumu prostredníctvom videa, v ktorom prezradil, že ho pri tvorbe inšpirovali jeho syn, manželka a rodina. "Tento album je viac ako ostatné albumy, čo som napísal. Je o tom, odkiaľ pochádzam. Je osobný," vyjadril sa interpret v klipe, v ktorom okrem neho, jeho ženy Jessicy Biel a ich synčeka môžete vidieť aj speváka, rapera a producenta Pharrella Williamsa.

 

 

Spoluautor a interpret hitov ako Cry Me a River, SexyBack, Mirrors či Can't Stop the Feeling! o návrate k svojim koreňom na pripravovanom albume prehovoril už minulý rok v rozhovore pre AMP Radio. "Myslím, že to, kde som v Amerike vyrastal, má na mňa stále veľký vplyv. Vyrastal som v Tennessee, Memphis je známy ako rodisko rock'n'rollu, ale je tiež domovom bluesovej hudby, a Nashville je hneď za rohom, takže je tam aj veľa country hudby," uviedol spevák, ktorý sa dva dni po vydaní albumu predstaví ako hlavná hudobná hviezda najsledovanejšieho televízneho prenosu v USA - Super Bowlu 2018.

Justin Randall Timberlake odštartoval kariéru v zábavnom priemysle už ako dieťa. Najprv pôsobil v televíznej šou The Mickey Mouse Club, kde stretol budúceho kolegu zo skupiny N Sync JC-ho Chaseza. Práve v tejto formácii sa dostal do povedomia verejnosti. V roku 2002 vydal debutovú sólovú štúdiovku Justified a úspech zaznamenal aj s druhou nahrávkou FutureSex/LoveSounds (2006). V roku 2013 vydal albumy The 20/20 Experience a The 20/20 Experience - 2 of 2.

Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky