Peter Bič Project s novými hitmi nelení

Už ste počuli najnovší, čoraz obľúbenejší hit Skúšame sa nájsť od Peter Bič Project? Ak nie, určite neváhajte. Je to trochu odbočka od ich doterajšieho žánru, no nákazlivý refrén vás určite dostane. Atmosféru pesničky dotvára zaujímavý jesenný videoklip. Ten sa nakrúcal kde inde ako na východe, odkiaľ kapela pochádza. 

 

 

 

Týmto songom trochu prekvapili. Čím? Slovenčinou. Fanúšikovia Peter Bič Project ich totiž zaraďovali skôr medzi kapely, ktoré spievajú výlučne po anglicky. Len si pomeňte si na hity ako Hey now, Thinking about you aleboWhere did you go. Napriek tomu sa rozhodli pre zmenu a budú sa venovať aj slovenskej tvorbe. Chcú byť totiž k Slovákom ešte bližšie.

Skladbu som zložil ja a Viktória spolu s Vladom Krauszom k nej napísali nádherný emotívny text. Je jednoznačne iná, ako naše ostatné skladby. Je takou našou prvou hudobnou výpravou do neznáma a zároveň prvou ukážkou toho, čo chystáme a ktorým smerom sa chceme uberať. Som veľmi zvedavý na reakcie našich fanúšikov. Musím povedať, že ja sa z tejto pesničky nesmierne teším, lebo doposiaľ sme na ňu mali iba samé pozitívne ohlasy,“ pochválil sa s nadšením Peter Bič.

 

 

Peter Bič Project je šesťčlenná hudobná skupina pochádzajúca z Košíc. Skupinu založil Peter Bič v roku 2010, po odchode z kapely IMT Smile. Skupina debutovala v roku 2012 vydaním albumu Say It Loud, z ktorého sa asi najznámejšou stala skladba „Hey Now“.

Podľa nás rozhodne patrí medzi top slovenské kapely, ktoré sa nestratia ani v zahraničí. Keď človek počuje ich piesne v rádiu, často sa domnieva, že sú od zahraničnej skupiny - takej sú kvality. Návrat k slovenskému textu však hodnotíme pozitívne, veď naša ľúbozvučná slovenčina je krásna, načo všade ťahať angličtinu? Každopádne sa tešíme na ich ďalšie albumy, hoc aj v úplne inom jazyku.

 

Čo si myslíte vy? Pustili by ste si ich tvorbu v musicboxe?

Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky