Klip, ktorý zaručene zaujme - Andrew May

Medzi slovenské talenty, ktoré by si zaslúžili viac pozornosti určite patrí aj Andrew May, vlastným menom Andrej Mutňanský - 29-ročný spevák, skladateľ a producent. V máji v roku 2017 vydal svoj debutový album FREEDOM, z ktorého niektoré single bodovali na prvých priečkach rádiových hitparád. Spieva po anglicky a jeho texty sú najmä o súčasných svetových problémoch, láske, nádeji, či medziľudských vzťahoch.

Jeho najnovší projekt – tanečný singel Dancin‘ sa určite oplatí vypočuť aj pozrieť. Chytľavý refrén v spojení videoklipu zachytávajúci krásy nočnej Budapešti je krokom dopredu v jeho hudobnej kariére. Sám Andrew povedal: „Skladba Dancin‘ bola pre mňa výzvou, najmä po rytmickej stránke. Ešte väčšou výzvou bolo, keď mi tesne pred dokončením skladby a prestavby štúdia prasklo odpadové potrubie a celý jeho obsah sa ocitol na podlahe v štúdiu. Mesačný kolobeh prestavby sa teda opakoval znovu,“ dodáva s úsmevom. Spevákovi nočná Budapešť učarovala, majestátnosť historických pamiatok mu doslova vyrážala dych a my s ním musíme len súhlasiť.

 

 

 

Medzi jeho debutovým albumom Freedom a singlom Dancin´ stihol Andrew zverejniť aj singel Magic, na ktorý tiež natočil kvalitný videoklip. Čo ho pri tejto piesni inšpirovalo? „Posledné obdobie sme s Patríciou intenzívne sledovali populárny seriál Game of Thrones, čo sa odzrkadlilo aj na texte piesne. Pozorný poslucháč a fanúšik si to určite všimne,“ prezdradil Andrew.

Popri skladaní a nahrávaní pripravuje aj nové koncerty. Najbližšie ho budeme môcť vidieť 16. marca v klube Umelci B2 v Považskej Bystrici či 24. marca na svadobnej výstave v Expo centre Trenčín.

Chceli by ste s jeho album vypočuť v musicboxoch?

Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky