Hudba bez bariér pre dobrú vec

Silné príbehy, emócie a živá hudba! Takto by sa dal opísať benefičný koncert Hudba bez bariér 2018 v rámci Parasport24 tour, ktorý sa uskutoční už 23. marca v Liptov aréne. Práve počas letného charitatívneho cykloturné, ktoré odštartuje 2. júna, bude rozdaný výťažok zo vstupného z koncertu Hudba bez bariér tým, ktorí to najviac potrebujú - hendikepovaným ľuďom, ktorých prostredníctvom podobných podujatí občianske združenie Parasport24 podporuje už dlhé roky.

 

Hlavným organizátorom je OZ Parasport24, založené v roku 2006. Každoročne uskutočňujú najznámejší charitatívny cyklopelotón. Ide o silné príbehy hendikepovaných ľudí, ktorí už 10 rokov chodia naprieč Slovenskom, a ktorým táto organizácia pomohla s kúpou handbikeu. Veria, že prostredníctvom športu majú občania so zdravotným postihnutím lepšiu možnosť zaradiť sa do bežného života. Od roku 2015 sa okrem tradičného cykloturné koná aj benefičný koncert Hudba bez bariér, kde sa počas celej tour zastavia v niekoľkých mestách a z výťažku z koncertov či rôznych partnerov vedia podporiť hendikepovaných ľudí sumou zhruba 15-tisíc eur.

 „To už nie je len láska k športu. Tak ako niekto chodí do kostola, tak pre mňa je zase náboženstvom práve šport a príroda. Pri športe sa strácajú absolútne všetky bariéry,“ vyjadril sa profesionálny športovec a účastník Parasport24 tour Marián Ligda.

Štvrté pokračovanie Hudby bez bariér podporia svojím vystúpením viaceré osobnosti, ktoré toto podujatie koncertmi podporujú už tradične každý rok: speváčky Celeste Buckingham a Sima Martausová, spevák Martin Harich, kapely Polemic a King Shaolin a gitarista Dávid Bílek. Na tejto akcii uvidíme aj nováčikov - prvýkrát sa v line-upe podujatia objavuje meno speváčky Katky Knechtovej.

Nám sa myšlienka celej akcie určite páči. Vďaka všetkým týmto umelcom a partnerom môže OZ Parasport24 pomôcť sociálne či zdravotne hendikepovaným jednotlivcom a ich rodinám. Chystáte sa pomôcť dobrej veci takýmto spôsobom aj vy?

Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky