VYHRAJTE DVA LÍSTKY NA IMT SMILE

Vyhrajte dva lístky na IMT SMILE vo Východnej! Prihláste sa do newsletteru alebo komentujte na facebooku tu. A najlepšie oboje, pretože tak dvojnásobne zvýšiš svoju šancu!

 

IMT SMILE je kapela, ktorá v poslednej dobe urobila na Slovensku skvelé a veľkolepé projekty. Určite všetci vieme o nezabudnuteľnom spojení Lúčnice a tejto kapely. Síce boli pochybnosti či sa Ivan s Mirom načisto zošaleli… Ale výsledok bol famózny a vystúpenia na najvyššej úrovni - hodné aj kapely IMT SMILE, aj LÚČNICE.

Minulý rok to bolo zase koncertné turné HISTORY, ktoré kapela uskutočnila pri 20. výročí založení kapely. Na toto naše malé Slovensko to bol taktiež obrovský projekt, ktorému môže konkurovať hádam len RYTMUS so symfonickým orchestrom a jeho vianočným koncertom. Aj keď rozprávať o koncertnom turné v prípade dvoch koncertov je trochu nadnesené. Jeden koncert v BA, druhý v KE. Ako inak. (Nie aby že prišli do Vavrišova  zahrať.) Tieto udalosti boli naozaj impozantné, kopec známych aj menej známych hostí, ktorých kapela IMT Smile na svojej 20 ročnej ceste stretla.

 

Ale to od nich nie je všetko. Na tento rok si kapela pripravila koncertné turné po najväčších amfiteátroch na Slovensku. Takto je to naplánované: 

 

Po predchádzajúcich skúsenostiach, a s ohľadom na to, akou dobrou koncertnou kapelou IMT SMILE je, existuje možnosť hraničiaca s istotou, že toto bude KONCERT ROKA. Ivan Tásler ešte dodnes neprezradil všetkých hostí, ale už sa vie, že vo Východnej budú spolu s IMT Smile koncertovať aj Kandráčovci.

Takže "Hej Sokoly" budú tiež :-). Druhý hosť, Štefan Štec, je vynikajúci spevák a rusínsky folklorista. Bude veľmi zaujímavé  sledovať, a hlavne počúvať, čo z toho z tejto kombinácie vznikne.

 

Prosto - je na čo sa tešiť!

 

A my pre vás máme jednoduchú súťaž o dva lístky na tento koncert. Tak neváhajte a zapojte sa hneď do súťaže - možnosť vyhrať je vysoká. Tí, ktorí sa prihlásia do newsletteru, aj okomentujú príspevok na Facebooku svoje šance zvýšia na dvojnásobok. Tak na čo čakáte?

Prihlásenie na newsletter tu.

Komentovať na Facebooku môžete tu

 

 

držíme palce

 

 

Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky