U2 - No Line On The Horizont

Jedna z najviac očakávaných hudobných udalostí roka 2009 je tu. Írska skupina U2 vydá svoj dlho pripravovaný album No Line On The Horizont 3.3.2009. A ako sa stáva pomaly štandardom ešte pred samotným predajom albumu v kamenných obchodoch, umožnila kapela U2 svojim fanúšikom vypočuť si album online. Nájdete ho na http://www.myspace.com/u2. Piesne zatiaľ nie je možné zakúpiť, ale len vypočuť. Ale to tiež poteší. Hlavne už potom nekupujete mačku vo vreci :-) 
Na internet  vraj  tento album už prenikol , čo pánov z universalu iste moc nepotešilo, ale pani Veronika Douglas z Universal music tvrdí, že  "Akákoľvek nahrávka, ktorá sa distribuuje prostredníctvom e-mailu, má v rámci nášho vydavateľstva špeciálny vodoznak. Aj keby si človek chcel pesničky stiahnuť, upraviť ich kvalitu, komprimovať veľkosť, bude sa dať na internete vyhľadať,". No neviem. Ak sa Vám chce hľadať - hľadajte.
V súčasnosti je von už prvý singel z tohoto albumu s názvom Get On Your Boots ktorý sa už hráva v rádiách a pomaličky stúpa v hitparádách na miesta, na ktoré sú chlapci z U2 zvyknutí. Zaujímavosťou je aj spor o titulnú fotografiu albumu, ktorú vytvoril japonský fotograf Hiroshi Sugimoto a ktorú už na svoj album použil americký hudobník Taylor Deupree. Svoju sťažnosť zverejnil na blogu 12kblog s názvom Obal albumu U2. Ak by ste ten album chceli, tak si ho môžete kúpiť tu.
My sa v každom prípade budeme snažiť priniesť Vám tento album do musicboxov hneď po jeho vydaní. Majitelia prevádzok , ktorí majú náš musicbox pripojený online samozrejme budú mať album  No Line On The Horizont v musicboxe hneď po jeho zakúpení a spracovaní u nás. 
Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky