SOUNDTRACK - Pokoj v duši

 Do našich Musicboxov pridávame tento týždeň soundtrack k filmu Pokoj v duši. Hudbu k debutu Vlada Balka zložil renomovaný poľský skladateľ Michał Lorenc, ktorý sa podieľal na vyše stovke filmov európskej i americkej produkcie. V roku 1999 získal Českého leva za hudbu k filmu Je třeba zabít Sekala (1998). Titulnú skladbu s názvom Pokoj v duši skomponovala, otextovala a naspievala Jana Kirschner, ktorá sa po vyše piatich rokoch vrátila vo svojej tvorbe k slovenčine. Pieseň mala premiéru na konci novembra počas udeľovania cien Slávik 2008 a v súčasnosti je najhranejšou skladbou v slovenských rádiách. CD Pokoj v duši obsahuje kompletnú filmovú hudbu Michała Lorenca, skladbu Jany Kirschner v troch verziách a ako bonus videoklip. Videoklip si môžete pozrieť tu.
Vo fotogalérií si môžete pozrieť niekoľko fotografií z filmu. Viac o filme sa môžete dozvedieť na oficiálnej stránke filmu www.pokojvdusi.sk
Veríme, že pesničku Janky Kirschner a videoklip k tejto piesni onedlho uvidíme v našich hitparádach na prvých miestach :-)
Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky