The Prodigy sú s5!

Sú to už roky, čo spolu Keith Flint, Liam Howlett a Maxim vyprodukovali spoločné dielo The Fat Of The Land z roku `97. A dnes znovu počuť, ako a čím je táto trojica dokonalá. Ich nový album, ktorý v týchto dňoch vychádza v Európe a samozrejme aj u nás - Invaders Must Die - je tu vo svojom, so svojím a pre svojich... s ťažkými elektronickými zvukmi, rave podmazmi, surovým zvukom bicích dopĺňaným elektrickou gitarou a samozrejme vokálmi Keitha a Maxima... Vyzerá, že The Prodigy sa vrátili k tomu, čo ich stvorilo a dostalo na vrchol hitparád..
Novinka Invaders Must Die obsahuje 11 skladieb, na ktorých okrem členov skupiny Liama Howletta (klávesy, produkcia), Keitha Flinta (vokály) a Maxima Reality (vokály) spolupracovala aj speváčka Amanda Ghost (skladby Colours a Warrior`s Dance) či líder americkej rockovej skupiny Foo Fighters Dave Grohl (bicie nástroje pri piesňach Run with the Wolves a Stand Up). CD Invaders Must Die je prvou nahrávkou skupiny od ich najznámejšieho albumu The Fat of the Land (1997), na ktorom sa podieľali všetci traja členovia kapely, keďže na predchádzajúcom počine Always Outnumbered, Never Outgunned (2004) pracoval iba Liam Howlett. Kým novinka vyšla v Európe 23. februára, na trh v Spojených štátoch amerických sa dostane o niečo neskôr - 3. marca.
Album Invaders Must Die predstaví formácia The Prodigy aj na európskom koncertnom turné, ktoré odštartujú 26. februára vystúpením v švédskom Štokholme. V sobotu 7. marca sa predstavia aj na Slovensku, keď odohrajú koncert v bratislavskom Parku kultúry a oddychu. A hoci vstupenky na koncert v slovenskej metropole sú už niekoľko dní vypredané, vy si skladby z ich nového albumu ako aj ostatných albumov tejto formácie môžete púšťať v našich musicboxoch až do bezvedomia! :)

Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky