Nový album U2 sa dostal na vrchol britského rebríčka

Írski rockoví veteráni U2 vzali útokom britský albumový rebríček. Ich najnovší počin No Line On The Horizon sa dostal v nedeľu na prvé miesto, pričom v takmer 30-ročnej kariére tejto štvorice ide už o jubilejný desiaty album na prvom mieste rebríčka.


 U2 sa pridali k Rolling Stones a Madonne, ktorí mali tiež desať svojich albumov na vrchole hitparády v Británii. Úspešnejší sú už len Elvis Presley a Beatles. No Line On The Horizon sa okrem toho stal novým najpredávanejším albumom roka v Británii.

Na druhé miesto odsunul album Invaders Must Die skupiny Prodigy, tretí sú Kings Of Leon`s a ich album Only By The Night.

Mimochodom U2 oznámili prvé detaily o svetovom turné. Írski rockeri odštartujú turné 30 júna na Barcelonskom Nou Camp štadióne. Pokračovať budú po Európe – vrátane 4 koncertov vo Veľkej Británii a jedného v Dubline, kým sa vydajú  na zvyšok turné po severnej Amerike. Bono s kapelou budú hrať na špeciálnom kruhovom pódiu uprostred publika. Na stránke  360.uk.com je možné vidieť vizualizáciu pódia.

Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky