Pripravované slovenské novinky

Prázdniny sa končia. Aj pre hudobníkov. Je síce pravda, že oni ich väčšinou trávili koncertovaním na festivaloch, no ale povedzte - aká je to už len práca - spievať?! ;)
Poniektorí popri koncertoch stihli finišovať aj na svojich pripravovaných albumoch. Spomeniem najproduktívnejších "superstáristov":
Peter Cmorík svojich fanúšikov potešil už koncom zimy singlom Keď spíš, ktorým sa prezentoval v národnom kole Eurovízie. Jeho singel Dážď  v marci prevalcoval českú hitparádu, keď sa ako novinka vyšplhal v niekoľkých rádiách hneď  na vrchol. Po prázdninách sľubuje vydať v poradí  už tretí album, ktorý je v štádiu dokončenia.




Zdenka Predná
po dvojročnej prestávke vypustila do éteru predbežne len singel Srdce z bubliny a ani neplánuje vydať k nemu videoklip. Ide však o ľahkú letnú a vzdušnú pesničku, ktorá poteší širokú verejnosť. Na jeseň už Zdenka sľubuje posunúť najskôr ďalší singel aj s klipom a napokon aj svoj už tretí album.




Miro Jaroš sa nový album tak skoro vydať nechystá. Plánuje tak spraviť až koncom roka. Leto nám však spríjemnil duetom Sny, ktorý naspieval so speváčkou Cookie z formácie Save The Cookie. Singel je podporený deviatimi tanečnými remixami a dobrá správa je, že onedlho budú voľne stiahnuteľné na spevákovej stránke.


Follow Us On Twitter | Like Us On Facebook
© 2011, mmboxx.sk. All rights reserved. | Mapa stránky